Feuma
- Універсальні приводи Feuma
- Широкий асортимент приладдя уможливлює безліч технологічних процесів, як то:
- М'ясорубки і тендерайзери (мясорихлітелі) даного проізводітеляізвестни в світі, як одні з найбільш...
Німецький виробник обладнання для механічної обробки продуктів, став відомий більше 15 років тому завдяки створенню неперевершеного універсального приводу Supra , Який до цих пір залишається найбільш продаваною моделлю в Європі. На сьогодні ця компанія є символом надійності і гарантією високої якості в сфері виробництва обладнання високої продуктивності для підприємств громадського харчування. Її продукція відома більш ніж в 50 країнах.
Універсальні приводи Feuma
Призначені для різних видів переробки харчових продуктів.
Широкий асортимент приладдя уможливлює безліч технологічних процесів, як то:
- шинкування, різання, подрібнення на тертці;
- нарізка кубиками;
- заміс, перемішування і збивання за допомогою універсального 10-літрового пристрої;
- подрібнення за допомогою м'ясорубки як м'яса, так і овочів;
- обробка (розм'якшення) біфштексів, нарізка смужками і багато іншого.
Устаткування Feuma - істинно німецька якість
Він володіє вбудованою електромагнітної і теплової системою захисту від порушень стандартних параметрів електропостачання, струмів короткого замикання і механічних перевантажень, потужний (до 1,9 кВт) електродвигун забезпечує надійність універсального приводу.
Кухонні машини оснащені традиційними для будь-яких універсальних приводів насадками - м'ясорубка для ресторану , Взбивальная машина, овочерізка-протирання.
Також додаються мясорихлітель, картофелечистка і пристрій для нарізання продуктів смужками товщиною 5 і 10 мм. Крім того, більшість з перерахованих насадок містить додаткові функціональні можливості.
М'ясорубки і тендерайзери (мясорихлітелі) даного проізводітеляізвестни в світі, як одні з найбільш надійних і якісних.
Промислова м'ясорубка Feuma не просто подрібнити продукти в фарш, перетворивши їх в фарш (продуктивність цих м'ясорубок, до речі, досягає 400 кг / год) але і легко нарізуватиме шматочками м'ясо для гуляшу, приготує паштет, при переробці котлетного м'яса відокремить грубу сполучну тканину, зробить набивання фаршу в кишкову оболонку і т.д.
Устаткування призначене, насамперед, великим і середнім підприємствам громадського харчування, що володіє широким асортиментом продукції, що випускається: столовим при великих підприємствах і установах, готельним і курортним комплексам, мережевим ресторанам.