Блог

Відомий американський актор, кінопродюсер, сценарист і кінорежисер, а також музикант і майстер бойових мистецтв Стівен Сігал відвідав ЗАТ «Мінський завод виноградних вин» - підприємство, яке є найбільшим виробником алкогольних напоїв в Республіці Білорусь. ( Звідси .)

З гарними дівчатами зустрічали. Гість був задоволений.

Стівен Сігал був приємно здивований рівнем розвитку виноробства на «Мінському заводі виноградних вин». Тим більше з'ясувалося, що інтерес до цієї сфери у гостя зовсім не пусте. «У мене в Каліфорнії був свій виноградник, і я вирощував Каберне Совіньон і Мерло, так що знаю дещо про виноградниках і про вино», - зізнався Стівен Сігал. І додав, що думає про те, щоб зайнятися виноградарським бізнесом в Росії.

Так а чого ж не зайнятися-то, справа хороша! Тільки з вином - як-то безперспективно. Треба горілку випускати - "Сігаловку". Випив склянку і ка-а-а-а-ак сіганешь з вікна ...

Слова про результати не випадкові: Стівена Сігала разом з дружиною Ерденетуяа Бацук запросили на дегустацію продукції підприємства. І актор не приховував, що був вражений якістю вина. За його словами, зазвичай він вважає за краще червоне, але на цей раз йому сподобалися і білі вина, які він назвав кращими, ніж німецькі. Особливо він відзначив три види продукції. «Вони, до речі, є лідерами продажів у вашій країні. Я виділив би апаратів «Maldini», який корисний для травлення, адже в цьому напої одні трави, а також вина «Авторське вино 50/50» і «Стара келія» ТМ Ambassador. В цілому всю алкогольну продукцію з Мінська я б рекомендував по всьому світу », - зазначив Стівен Сігал.

Щоб ви добре розуміли, аперитив "Maldini" - це вермут Maldini Bianco. Нахабний закос під Martini Bianco, що очевидно, навіть логотип злизали і на нього ще й кольори італійського прапора поставили. Склад бормотухи: трави полину, гвоздики, чебрецю та деревію. Також там є м'ята, буркун, оман, помаранчева кірка, коріяндрове насіння, сухофрукти та інше. Плюс спирт, вода і цукру 110 грамів на літр - прощай, підшлункова. Причому ще й коштує цей білоруський закос майже так само, як оригінальний Martini - € 6 (в Іспанії Martini Bianco - € 8, я його дружині купую).

Причому ще й коштує цей білоруський закос майже так само, як оригінальний Martini - € 6 (в Іспанії Martini Bianco - € 8, я його дружині купую)

"Авторське вино 50/50" - напівсолодкий лісоповал. "Стара келія" у них на сайті не виявлено, але, напевно, щось на зразок старої келії, звідки полетіла душа ченця.

До речі, хлопці ті ще жучіли, вони не тільки під Martini Bianco косять, вони ще й ось таке вино випускають - нормально, так? Знаєте, як пояснюють такий нахабний закос під Францію? А, мовляв, молдавський виноград, з якого вони роблять все свої вина, французького сорту. Охренеть.

Причому у них ціла серія такого є - прям не соромно чесному трудівникові на стіл поставити, по-хранцузскі же написано, гості порахують, що господар на пристойне вино розорився.

Зірковий гість зазначив, що був приємно вражений цінами на білоруську алкогольну продукцію. «Ось що мене здивувало. Ми завжди платили за наше улюблене італійське вино 250 доларів за пляшку. А сьогодні ми спробували вина, які на смак схожі. І я запитав, скільки вони коштують. Очікував почути у відповідь, що близько сотні або двох сотень доларів. А мені сказали, що лише 3 долари, і навіть менше! »- дивувався після дегустації актор.

Не знаю, скільки коштує такий візит колись відомого актора, але заплатили йому чимало, раз він не соромитися нести таку ахінею з приводу молдавських чорнила білоруського виробництва. А ще називає себе виноробом - це дуже смішно. "Очікував почути відповідь, що близько сотні або двох сотень доларів" ... Втім, якщо врахувати рівень зубожіння самого Сігала, який з Росії з Білоруссю практично не вилазить (такий собі чес по провінціях) і при цьому жере морквину з рук Лукашенко, я не думаю, що його нинішнє фінансове становище дозволяє купувати вино по 250 баксів за пляшку. Швидше за все, він злегка перебільшив і йшлося про вино за $ 2,5. А ось таке вино в Штатах за рівнем цілком може бути як молдавсько-білоруське, тут не питання.

Звичайно ж, увагу майстра східних єдиноборств привернуло червоне вино «Кров дракона» ТМ Ambassador. Це популярне в Білорусі вино, купаж якого має насичений темно-червоним кольором, повним гармонійним букетом з нотами ківі, ароматом полуниці та суниці, збалансованим таніну смаком. Стівену Сігалу сподобалося сама назва, а також стильне оформлення в орієнтальних традиціях. Після дегустації він задоволено кивнув. «Це вино насичене, складне і багатошарове - як східна філософія. Воно мені сподобалося, звичайно ж, адже мій китайський зодіак - це дракон, я народився в рік дракона, так що всякий раз, коли хтось вимовляє це слово, я відразу прислухаюся. Для мене «Кров дракона» - це щось містичне, міфічне, сильне. Мені дуже сподобалося це назва. І мені сподобався дизайн пляшки - гарне оформлення », - підкреслив Стівен Сігал.

Так-так, складне і багатошарове. Ви знаєте, що таке "Кров дракона"? Це ось - з їх сайту. Галимое напівсолодке червоне невідомого складу з молдавського балка. Цікаво, у Сігала від цієї східної філософії нічого не злиплося? Йому, правда, з пляшки налили, але у них на сайті "Кров дракона" - це тільки ось цей пакетик, більше нічого.

Йому, правда, з пляшки налили, але у них на сайті Кров дракона - це тільки ось цей пакетик, більше нічого

Спробував гість і «Радянське шампанське» ТМ Ambassador - особливу гордість підприємства, шампанське, яке під час візиту до Мінська високо оцінив відомий французький кіноактор і винороб Жерар Депардье.Советское шампанське виробляється відповідно до вимог державного стандарту 1937 року методом індивідуальної шампанізації в акратофорах. Ця технологія дозволяє випускати шампанське у великих обсягах і в короткий термін. Якщо шампанізація в пляшках, як це прийнято на традиційних виробництвах Франції, триває не менше року, то акратофорах дозволяє скоротити цей термін до трьох місяців, що, звичайно ж, позначається на вартості кінцевого ігристого напою, але не на його якості.

Так-так, ви ці казки Сігалу розкажіть, що швидка шампанізація не позначається на якості. Шипучку, вироблену за цією технологією на міжнародних конкурсах зазвичай навіть судять окремо від ігристого, виробленого традиційним способом.

Підсумком проведених під час візиту Стівена Сігала переговорів з Іваном Троцьким стало рішення про налагодження співпраці підприємства з відомим актором. Чи буде це випуск іменного бренду або ж інші форми взаємодії, покаже час. Але те, що у білоруського підприємства з'явився ще один хороший друг і партнер на ринках багатьох країн світу, безсумнівно.

Точно, я знав, у білоруського заводу з'явиться горілка "Сігаловка", ось пом'янути моє слово! У них з'явився ще один хороший друг і партнер. За хороші гроші.

Не дай бог, звичайно, так зголодніли, ось що я вам скажу, дивлячись на це позорище.

До речі, хлопці ті ще жучіли, вони не тільки під Martini Bianco косять, вони ще й ось таке вино випускають - нормально, так?
Знаєте, як пояснюють такий нахабний закос під Францію?
Ви знаєте, що таке "Кров дракона"?
Цікаво, у Сігала від цієї східної філософії нічого не злиплося?